Pontos idő: 2018.09.19. 02:55

Időzóna: UTC
New Topic Post Reply  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2013.10.21. 18:02 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Necronok


Trazyn a Végtelen
Kép

Trazyn a történelem, az ereklyék és az események megőrzője. A Solemnace Sírvilágon található temérdek és hatalmas termek ugyanis tele vannak olyan ritka és fenséges technológiákkal, amelyek kapcsán egy Adeptus Mechanicus TechnoPap több közeli szaktársa életét is feláldozná csupán azért, hogy egyáltalántudjon ezeknek a létezéséről. Az elsüllyedt termeket mindenféle ereklye ékesíti:Altansar híres lidérccsont kórusa, Sebastian Thor konzervált feje, egy Leigázómegcsontosodott héja és egy hatalmas, barokk erőpáncélba bújtatott ember,akinek az arca örök sikoly ült ki –hogy csak néhányat említsünk. A gyűjteményviszont folyamatosan növekszik, mert a történelem megállíthatatlanul haladelőre és Trazyn eltökélten lépést tart vele. Viszont sajnos kevés világ mond leönként azokról az ereklyéiről, amelyek után Trazyn érdeklődik. Inkább makacsulragaszkodnak a civilizációjuk néhány lényeges dolgához a helyett, hogy felajánlják őket arra, hogy az idők végezetéig megőrizzék őket. Ilyen esetekbenTrazynnak nincs más választása, mint összegyűjteni a seregeit erővel elvenni őket –ha ennek eléréséhez el kell pusztítani egy várost, egy bolygót vagy egy egész rendszert, akkor úgy legyen.

Solemnace legszebb csodája viszont mégis a prizmatikus galériák, hosszú termek,ahol a történelem azon pillanatai vannak megszobrosítva, amelyeket Trazynméltónak talált erre. Megtalálható közöttük az Idharae Mestervilág utolsó nagy gyűlésétől kezdve a Targusi véres mészárlásig mindenféle esemény. Viszontnemcsak szobrok, hanem élőlények is vannak a galériában, akiket kemény fényhologrammá alakítottak ősi technológiákkal. Némely ezen szobrok közül magaaz, aki előidézte az általa megörökített történelmi eseményt. Alkalmankéntnéhány szobor megsemmisül, mert összetöri egy hibás Lidérc vagy ráomlik a tetővagy, ahogy egyszer történt, elpusztul egy tűzpárbajban Trazyn harcosai egyInkvizítor túlságosan kíváncsi kísérete között (akiknek a java maga is kiállításrakerült az egyik felsőbb galériában). Az ilyen események felettébb felbőszítik Trazynt mert ilyenkor fel kell hagynia a friss szerzemények utánikutatással, hogy pótolja a megsemmisült darabokat.
Természetesen kevés az olyan szobor, amit helyettesíteni lehet, de Trazyn galériáira csakis azok a szabályok vonatkoznak, amelyeket ő maga találki. Ha úgy véli, hogy a kemény fény tablók egyike teljesíti a feladatát a pótlásokkal –függetlenül a pontosságuktól – akkor, megszerzi őket. Például a„Solar Macharius Halála” nevezetű galériájának egy tizede tele van olyan Birodalmi Gárdisták hologramjával, akiknek az egyenruhája háromszázévvel eltér a történelmi esemény időpontjától, de Trazyn csak a látvánnyal törődik, nem pedig a cipőfűzők és a gomblyukak részleteivel.
Ha egyszer elhatározza magát, hogy frissíti a kiállítását, akkor azt nagy sietséggel teszi, felkutatva hadjáraton lévő seregeket, sebezhető helyőrségeket vagygyenge védelemmel rendelkező bolygókat. A veszteségektől függően lehet, hogy elég néhány alászálló Éji Kasza által elkövetett emberrablás is, degyakran egész seregeket kell mozgósítania, hogy megfelelően feldolgozhassa és katalogizálhassa a lakosságot.

Viszont a Sírvilágok sem mentesek Trazyn figyelmétől. Az ő szemében a Nekronok sem sokkal megbízhatóbbak az idegeneknél, ha az általukdédelgetett ereklyék megszerzéséről van szó. Éppen ezért nem sok különbséget tesz az idegen világokon és a fajtársai által őrzött értéktárgyakközött. Az ezek miatt bekövetkezett indiszkrét „beszerzései” nem kívánatos személlyé tették sok Sírvilágon. A Mandragóráról például teljesen kivan tiltva azért, mert régen megpróbálta megkaparintani a Pusztító Botját, a Moebiuson pedig csak akkor látják szívesen, ha a jelenléte valahogysegíti az uralkodó Nekthyst Dinasztiát.

Ezek az események nagyban megmagyarázzák, hogy Trazyn miért utazik ritkán a saját neve helyett egy álnév alatt. Viszont amíg ezeket mesterielterelésnek véli, addig valójában mindegyik csupán egy mitológiai vagy irodalmi Nekron név, mint például Nemesor Koschai vagy Thantekh aHaláltalan. Az tehát, hogy Trazyn ritkán lepleződik le még az előtt, hogy megtenné a lépését inkább árulkodik a többi Nekron nemes tudatlanságáról, mint a saját rejtőzködési képességeiről. Még azokon a bolygókon, ahol legfőképp agybilincselt bábokon keresztül intézi ügyeit isnagyon ügyel arra Trazyn, hogy a kiléte titokban maradjon. Teljesen tisztában van ugyanis azzal, hogy a tevékenységei felkeltették bizonyos SzabadKereskedők és Inkvizítorok figyelmét. Ennek ellenére habár bízik abban, hogy képes kijátszani az egyszerű emberek csapdáit, Trazyn paranoiája elégerős ahhoz, hogy bizonyos mértékű óvatosságra adjon okot.

Trazyn általában helyetteseken keresztül végez felderítést és hadjáratokat –
olyan testeket használva, amelyekbe bele tudja ültetni a lelkét. Ha atest túlságosan megsérülne, akkor Trazyn lénye egyszerűen visszatér az „igazi” testébe vagy egy másik helyettesbe.

Nem mindegyik helyettesét lehet azonnal felismerni. A legtöbbjük olyan Nekron Vezér vagy Fővezér, amely nincs is tisztában azzal, hogy a testüketátalakította Trazyn. Ha meg kell szállni egy ilyen testet, akkor azt ugyanolyan könnyedén képes megtenni, mint bármelyik másikat. Az előző lakótegyszerűen elnyomja addig, amíg a testét használja és a külseje egyből át is alakul a fő formájának megfelelő másává. Így védve a galaxisveszélyeitől, Trazyn oda megy, ahová csak akar.
Ám az óvatossággal és cselszövéssel teli napoknak hamarosan vége. A háború zaja egyre hangosabban hallható a galaxis minden sarkából,elpusztítva templomokat, városokat, világokat és egész fajokat még azelőtt, hogy Trazyn katalogizálhatta és „megmenthette” volna mindazt, ami arra érdemes. Így évmilliók óta először Trazyn mozgósította Solemnace minden erejét azért, hogy megóvhasson egész bolygókat a barbártámadásokkal szemben, amíg elvégzi kellő alapossággal a szükséges felméréseket. Már egy tucatnyi Birodalmi bolygó áll Trazyn seregeinek irányítása alatt, de Solemnace légió jelét sem mutatják annak, hogy itt megállnának.

Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norujn 2016.03.09. 17:46-kor.

Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 17:46 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Yarrick kommiszár
Kép

Yarrick Komisszár a Birodalom egyik legnagyobb hőse. Habár már vagy tucatnyi kampány veteránja volt már akkor is, mégis a Második Armageddoni Háború során vált ismerté – a Birodalom által látott legnagyobb Ork Waaagh! és a leghatalmasabb Ork Főnök, Ghazghkull Thrakka ellen harcolva.
Yarrick volt az, aki összetartotta Hades Bolyvárosának védelmezőit Ghazghkull folyamatos támadásai ellen. A Komisszár megingathatatlan hite a győzelemben ugyanis hősies tettekre ösztönözte a Birodalmi Gárdistákat.
Olyannyira motiválta jelenléte a katonákat, hogy egyet sem kellett kivégezni gyávaság miatt, a többszörös túlerő ellenére sem. Yarrick mesteri vezetése újra mag újra meggátolta az Orkokat abban, hogy lerohanják Hades Bolyvárosát és ez a késleltetés később döntő fontosságúnak bizonyult.
Yarrick mindig a frontvonalon volt és sok sérülést szenvedett el Hades védelme során, leginkább akkor, amikor egyedül küzdött meg Ugulhard Főnökkel. A hatalmas zöldbőrű levágta a Komisszár kezét a könyökénél egy harci karommal. Leküzdve a sokkot és a fájdalmat, Yarrick lánckardjának egyetlen csapásával lefejezte a Főnököt és nyugodtan lenyúlt, kitépte a harci karmot az Ork vonagló testéből és a magasba tartotta, hogy mindenki láthassa. Az Orkok félelmükben futásnak iramodtak és Hades védelmezői újult erővel vetették rájuk magukat. Csak azután, hogy az Orkok elmentek, engedte meg magának Yarrick azt a luxust, hogy elájuljon.
Ismervén az Ork észjárást, Yarrick kihasználta a babonás természetüket. Játszva a primitív félelmeikkel, Yarrick híre futótűzként terjedt a zöldbőrűek között, miszerint nem lehet megölni és „gonosz szeme” van, amivel egyetlen pillantással meg tud ölni egy Orkot. A korábban szerzett harci karomból pedig műkezet csináltatott magának. Később egy tűzpárbajban elvesztette a bal szemét is és így erőteljes lézer kilövésére képes beültetéssel pótolta azt – ha az Orkok úgy hitték, hogy gonosz szeme van, akkor a Császár nevében, hát gonosz szeme lesz!
Yarrick Komisszár nélkül Armageddon és a környező rendszerek is a zöldbőrűek kezére jutottak volna. Azóta Yarrick arra tette fel az életét, hogy megszabadítsa a Birodalmat az „Armageddoni Rémtől”

Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 17:52 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Az Öreg Zogwort
Kép
A leghatalmasabb Zakkant mind közül, Zogwort egy teljes napfogyatkozás alatt született Catachan halálbolygóján. Zogwort küzdve tört elő a bábjából, mert a spórája egy vipera fészekben nőtt meg. Már az előtt tele volt a gyermek teste kígyó marásokkal,mielőtt kikaparhatta volna magát a földből. Ám a kölyök nemcsak túlélte a dolgot, hanem elkezdett visszaharapni. Ahogy a nap ismét előbújt a hold mögül és rávetette sugarait Zogwort szülőhelyére, az ifjú Ork előtört a földből, mindegyik kezében egy halott kígyóval, a szájában pedig még több haldokló viperával.
Ám Zogwort törzsének ámulatára az istenek pártfogása nem merült ki ennyiben. A születése napjától fogva egy kígyó sem harapta meg Zogwortot, holott mindig ott voltak a bundáiban és körbeölelték a testét. Zogwort sokkal mogorvább és ravaszabb volt Ork tásainál és akik megpróbálták lökdösni hamar megtapasztalták, hogy a harapása bármilyen viperánál mérgezőbb. Mork kegyeltjének tartották és egy év sem telt el, mire kiemelkedő pozícióba emelkedett.
Zogwort valódi ereje azonban csak a felnőtté válásakor mutatkozott meg. Vad pszi jelenségek kezdték körbevenni és sok idősebb Ork begyűjtötte a fogadásait, hogy a fiúból Zakkant lesz. Egy csapat gondozót rendeltek mellé, hogy tartsák rövid pórázon, de valamiért valamelyikük mindig desznóvá változott
az éjszaka folyamán.
Amikor a törzse megtámadta a Catachan emberi harcosait, Zogwort egy szent rettenetként söpört végig az ellenfél sorain, miközben magába szívta a törzse által gerjesztett nyers Waaagh! erőt. Amikor pedig már nem tudta tovább magában tartani, az erő zöld fénnyel előtört belőle és körbe ölelte az ellenfelét, nem hagyva hátra mást, csak üres ruhákat, elszórt felszerelést és egy összezavarodott desznót.
Zogwort elvesztette a szemeit egy kimondottan nagy robbanásban, amely egy egész Birodalmi Gárda századot megsemmisített, de a mai napig azt állítja, hogy így akarta csinálni és, hogy Mork vezérelte. Ahogy viszont egyre idősebb, mogorvább és hatalmasabb lett, Zogwort hírneve beárnyékolta a Góréjáét, Skabgutzét is. Így hát hátrahagyta a bolygót és a kígyó-desznó kedvenceinek társaságában elindult egy még nagyobb Orkság összpontosulást felkutatni.
Zogwort most Szabadúszóként járja a galaxist, mindig oda tartva, ahol a Waaagh! energia a legtisztább, magába szívva azt, hogy a legkisebb provokációra is kiengedje magából. Sok hatalmas Ork hadúr köszönheti az ő erejének a trónját és a legendája minden csatával egyre csak tovább nő. Elvégre melyik Ork nem röhögne fennhangon egy olyan történeten, amelyben a hatalmas ellenséges hős egy egyszerű desznóvá változott?

Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 17:58 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Az öreg egyszemű
Kép
Az Öreg Egyszeműkén ismert Carnifex egy élő pusztító gépezet. Amikor a Behemoth Kaptár Flotta leszállt Calth barlang világára, akkor ő volt a Tiranida roham élén. Átgázolt a védőkön, úgy dobta félre a Birodalmi Gárdistákat és a Leman Russ tankokat is, mintha csak irritáló rovarok lettek volna. Csakis a legerősebb fegyverek voltak képesek lelassítani a bestiát és a mai napig visel olyan lövésekből származó sebeket, amelyeknek egyből meg kellett volna ölniük. A legjellegzetesebb ezek közül a páncélozott fején húzódó plazma égési seb, egy rég elfeledett Birodalmi hős bátorságának testamentuma, aki egy plazma pisztollyal eltalálta a lény szemét és azon keresztül az agyát. Ez volt az a lövés, amely végül megfékezte a Carnifex ámokfutását, az első alkalom, hogy ez egyáltalán bárkinek is sikerült.
Öreg Egyszemű legendája ott véget is érhetett volna, ha nincs egy csapat csempész, aki rátalál a fagyott testére évtizedekkel később. Abban reménykedve, hogy gyorsan meggazdagodnak a tetem eladásából elkezdték kiolvasztani a fagyott Carnifexet, de már eközben elkezdtek gyógyulni a sebei. Elszakítva a Kaptár Elme irányító jelenlététől Öreg Egyszemű úgy ébredt, hogy csakis a gyilkolási vágy fűtötte. Az egyetlen ép szeme éhesen nézett a csempészekre, akiknek arra sem volt idejük, hogy felfogják azt, hogy a bestia él, mielőtt lemészárolta őket.
Kiengedve a jeges börtönéből, Öreg Egyszemű Calth jégviharos mezőit járta préda után kutatva. Az Ultramar rendszer maradékához hasonlóan akkoriban Fullánkok csoportjai rejtőztek a barlangok mélyén és a Génorzó fertőzések mindennaposak voltak Behemoth legyőzésétől függetlenül. Ezek a lények vonzódtak hozzá, mert a Carnifexben egy erős alfa vezért láttak. Az egész bolygón nem sokkal ezután konvojok tűntek el, lakókupolák semmisültek meg és egész településeket mészároltak le.
Calth segélyhívásai nem találtak süket fülekre és Az Ultragárdisták Telion Felderítő Őrmestere, az Első Tiranida Háború veteránja válaszolt rájuk. Nem tartott sokáig a Felderítő Őrmesternek prédája nyomára bukkannia, de se golyó se penge nem fogott rajta. Ahogy Telion harcosait szétzúzták a Carnifex hatalmas karmai, az Őrmesternek valahogy sikerült egy egy a millióhoz esélyű lövéssel eltalálnia a lény üres szemgödrét. A hatalmas bestia felüvöltött a fájdalomtól és a dühödt tombolásával beleesett egy barlangos szakadékba. Habár Telion keresést indított a lény teteméért, sosem találták meg. Azóta elszórt jelentések vannak Öreg Egyszemű újra felbukkanásáról csak azért, hogy utána egy vakmerő hős leterítse. Valójában, ha minden történet igaz, akkor már tucatszor megölték, ám mindig hatalmas veszteségek árán. Senki sem ismeri Öreg Egyszemű valódi sorsát; vannak, akik úgy vélik, hogy már rég halott és az ilyen történetekkel csak a rakoncátlan gyerekeket ijesztgetik. Viszont a szóbeszédek maradtak, miszerint Öreg Egyszemű leírásának megfelelő lényeket láttak szerte az Ultramar rendszerben és azon túl. Ha ez ugyanaz a lény, akkor nem tudni, hogy hogyan szökött meg Calth rabságából, de az tény, hogy ahol Öreg Egyszeműt látják, ott vérengzés és pusztítás követi.

Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 18:02 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Pestisatya Ku’gath
Kép
Ku’gath egykor egy apró Nurgling volt, aki magának Nurglenek a vállán ült. Amíg a Rothadás Ura a leghalálosabb mérgét keverte, Ku’gath leesett a helyéről és belepottyant az üstbe. A keverék nagy hatalommal töltötte el, amelyen felbuzdulva addig ivott, amíg el nem fogyott a méreg, amelytől felpüffedt és egy pillanat alatt Nagy Fertővé vált. Nurgle jót nevetett a legújabb teremtményén, amely a tökéletes ragályt testesítette meg. Ugyan Nurglet nem zavarta az események alakulása, Ku’gath ráeszmélt, hogy megfosztotta apját a tökéletes betegségtől, amely még talán Nurgle Rothadását is képes lett volna túlszárnyalni. Ku’gath azóta azon fáradozik, hogy újra létrehozza azt a kotyvalékot, amely őt teremtette.

Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 18:05 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Lucius az örökkévaló
Kép
Sok évezreddel ezelőtt Lucius egy Űrgárdista volt a Császár Fiai Légióban, aki a Primarkáját, Fulgrimot követve járta a galaxist a Császár nevében. Lemondva minden más örömről a harc kedvéért, Lucius büszkén viselt a csaták sebeit és hamarosan egyenértékűnek tekintette a fájdalmat a sikerrel.
Mire Hórusz maga mellé állította a Császár Fiait, Lucius már rég mély sebeket ejtett a saját arcán, fején és mellkasán, elcsúfítva ezzel a saját külsejét. Lucius lassan az őrületbe süllyedt, a fejében suttogó hangok pedig egyre szélsőségesebb tettekre sarkalták azért, hogy végül ő lehessen a tökéletes kardforgató.
Lucius az után is kiemelkedően szolgálta a Primarkáját, hogy a Légió a Káosz hódolatába állt. Hihetetlen sebességgel és ügyességgel küzdött azokban a gladiátor harcokban, amelyeket Fulgrim rendezett miközben a Légió az egyik világról a másikra utazott. Lucius szinte sebezhetetlen volt, egy természeti erő, amit nem lehetett megfékezni. A bajnok egészen addig veretlen is maradt, amíg végezetül le nem győzte és meg nem ölte a hírhedt Cyrus Főparancsnok.
Slaanesh azonban nem hagyta, hogy egy ilyen ígéretes tanonc csak úgy a túlvilágra kerüljön. Az elkövetkezendő hetek folyamán Cyrus Parancsnok páncélja elkezdett megváltozni és átalakulni. Cyrus haja is elkezdett csomókban kihullani, az arcán pedig mély vágások kezdtek megjelenni. Hamarosan Lucius
ismét teljes volt. Ez egyetlen dolog, ami maradt korábbi kivégzőjéből az egy sikoltó és eltorzult arc, ami örökké Lucius páncélját fogja ékesíteni.
Lucius ma már egy arrogáns mészárosként járja a galaxist, akit sosem lehet igazán megölni. Bárki, aki mégis megteszi és akár csak egy szikrányi büszkeséges is érez a tette iránt, hamar azon találja magát, hogy lassan és fájdalmasan átalakul Luciussá. Azoknak az eltorzult arca, akik egykor legyőzték a mai napig ott sínylődnek Lucius páncélján, mérhetetlen önelégültséggel töltve el őt. A díszes szablyája és Hipertérbeli ostora galaxis szerte már több bajnok és király vérét is ontotta. Teljes magabiztossággal vezeti a Császár Fiainak csapatait és éppoly lelkesen fogadja a halált, mint ahogyan azt az ellenségei között osztogatja.

Dreamer88 fordítása

Kis hozzáfűzés: Akik olvasták a Hórusz eretnekség sorozatot, azoknak Lucius minden bizonnyal ismerős lesz. Bár ott még deli Astares...

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH40k: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.17. 19:55 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Félkezű Bjorn
Kép
Kép

Bjorn a Birodalom legidősebb harcosa. Beültetve egy speciális felépítésű Félelmetlenbe M31-ben, Bjorn legendás alak az Űrfarkasok körében, mert harcolt a Horus Lázadások során maga Leman Russ kíséretének tagjaként.Már csak ezért is hatalmas tisztelet övezné Bjornt és elő legendaként tekintenének rá, amely a Nagy Hadjárat emlékét őrzi. Azóta Bjorn többször lett az Űrfarkas Rendház megmentője, kivívva még a legszigorúbb Farkas Fejedelem tiszteletét is.
A Lázadás utáni gondterhes időkben Bjorn olyan odaadással és elszántsággal küzdött a Birodalom újjáépítéséért, hogy Russ előléptette a fiatal harcost a saját kíséretébe. Ilyen tiszteletreméltó ajándék után Bjorn még keményebben küzdött, hogy a szellemi atyja szemében bizonyítson.Maga Leman Russ volt az, aki Bjornnak adta azt a jelzőt, amit a mai napig is visel. Aztán, egy felejthetetlen és tragikus napon a Primarch felállt a Nagy Terem hatalmas bankett asztalára és hosszú és kellemetlen hallgatás után közölte, hogy távozik a Terror Szemébe. Magával vitte a kíséretét, hátrahagyva Bjornt, hogy vigyázzon a Rendházára. Bjorn sosem árulta el, hogy miért hagyták hátra, az sem biztos, hogy ő maga tudja, de a Primarch nem arról volt híres, hogy felelőtlenül döntsön.
Függetlenül attól, hogy már több százszor újra átélte, amikor Bjorn azokról az időkről mesél tisztán érezhető, hogy még mindig keserűséget és visszautasítást érez a döntés miatt. Mindenki, aki hallja a történetet tudja, hogy Russ távozása sokkal jobban zavarja Bjornt, minta saját tragikus esete az ezerszájú Warp szörnnyel, vagy azok a napok, amiket Morkai hideg birodalmában töltött adamantium-szarkofágjába való belehelyezésekor.
Leman Russ eltűnése óta Bjorn mindent megtett, hogy méltónak tűnjön hiányzó Primarchja szemében, először harcosként, utána Farkas Fejedelemként, Félelmetlenként és végül a mai napig szellemi és morális irányadóként az egész Rendház számára. Csakis a Farkas Főpap Ulrik ismeri Bjornt eléggé ahhoz, hogy úgy vélje, hogy még mindig áhítozik a szellemi apja áldására, és, hogy Bjorn elpusztíthatatlan testében egy olyan elme lakozik, amely addig nem ismer nyugalmat, amíg nem harcol ismét a Primarch oldalán.

-Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
New Topic Post Reply  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

           Designed By QuakeZone, 2011

Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség