Pontos idő: 2018.09.22. 06:56

Időzóna: UTC
New Topic Post Reply  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: WH: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.17. 19:29 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Vlad von Carstein
Kép

Vlad von Carstein volt az első és a legnagyobb Sylvania Vámpír Grófjai közül.Mesteri kardforgató, zseniális tábornok volt, aki nem kis fogékonysággalrendelkezett a mágia iránt. Ő volt az, aki megfertőzte Sylvania nemességét avámpír átokkal, ezzel létrehozva egy Élőhalott királyságot a Birodalom szívében.Vlad Gróf hatalmas ember volt, hosszú hajjal és igéző szemekkel. Azok, akiktalálkoztak vele és túlélték úgy beszélnek róla, hogy vad bája van, de olyan indulatos, hogy könnyedén őrjöngésbe kezdhet, ha meggátolják céljai elérésében.Úgy tartják, hogy ilyenkor csakis a felesége Izabella tudta megnyugtatni anélkül,hogy vér folyt volna.

Nincsenek feljegyzések Vlad múltjáról azelőttről, hogy Sylvaniába érkezett volna.Még az ottani Vámpírok sem tudnak semmit az életéről azt a bizonyos Drakenhofi éjszakát megelőzően és Vlad soha nem is mesélte el vagy írta le a személyestörténelmét. Az viszont, hogy olyan sokat tudott megérkezésekor a Birodalom működéséről és belő megoszlásáról arra enged következtetni, hogy már évek óta tudott a halandók ügyködéseiről.

Idézet:
A Drakenhofi éjszakáról kis adalék (szabad fordítás a Lexicanumból::
1797-ben, mikor az utólsó az őrült von Drak dinasztia grófjai közül, Ottó, a halálos ágyán feküdt, az istenek azzal átkozták meg, hogy fiú örökös nélkül hagyták. Ám adtak neki egy gyönyörű, ám kegyetlen lányt, Isabellát, és csupán annyi lett volna a dolga, hogy hozzámenjen egy megfelelő örököshöz. Otto azonban nem bízott senkiben saját udvarában és senki sem szeretett volna a Birodalomból egy ilyen rossz hírű, elátkozott királyságot uralni. Azonban Ottó megesküdött, hogy előbb hagyna egy démont örökölni, mintsem öccsét, Leopoldot.
Ahogy kimondta ezeket a szavakat egy idegen érezett a Drakenhofi kastélyba. Egy magas, jóképű, nemes megjelenésű úr hosszú fekete hajjal és természetellenesen fehér bőrrel. Rögtön felment Ottó halálos ágyához és mint Vlad von Carstein mutatkozott be neki. A szavai alapján nehéz lett volna eldönteni, honnan származik, mert ugyan idegen volt a hangzása, nem volt kirívó. Ez után bejelentette, hogy szeretné megkérni Isabella kezét és ezáltal Sylvania grófjává válni. Ottó emlékezvén fogadalmára, amit az imént tett, elfogadta az ajánlatot. Még az esküvő napján meghalt...


Lehetséges, hogy Vlad egy Birodalmi nemes volt, akit kisemmiztek valamivel azelőtt, hogy megkapta volna a Sötét Csókot. Alaptalan találgatások még azt is állítják, hogy valamilyen módon rokoni kapcsolatban (valószínűleg egy őse) volt a Birodalmi Trón egyik pályázójával. Az ő halálával viszont minden tudás is Vlad korábbi életéről a sírba szállt.

Nem Vlad volt az első Vámpír, akivel találkoztak a Birodalomban, de a felemelkedésük előtt ezek az Élőhalott lények magányos vadászok voltak csupán.Néhányan talán maguk köré gyűjtöttek egy kisebb csapatot és távoli vidékeket vontak az uralmuk alá, de Vlad hatalomátvétele Sylvania felett és a Grófi rangra való emelkedése volt az, ami egy új, vérrel teli korkezdetét jelentette. Az első igazi Vámpír Grófként ugyanis Vlad naknemcsak az volt a terve, hogy létrehoz egy királyságot a halottaknak,hanem az is, hogy igába hajtja az élőket. Így hosszas háborút vezetett azért, hogy Császár lehessen, mert meg volt győződre róla,hogy joga van a trónt követelni. A Birodalommal az irányítása alatt és Izabellával az oldalán ugyanis ő lehetett volna a világ leghatalmasabb uralkodója. Ki tudja, hogy meddig ért volna a királysága, ha sikerrel járt volna? Az, hogy ilyen közel jutott céljai eléréséhez intő jelként kellett volna, hogy szolgáljon a többi Választó Gróf számára. Ők viszont hamar elfelejtették az első háború tanulságait és ismét egymást kezdték el mardosni, megalapozva ezzel az utat Vlad szentségtelen utódjainak, akik mind a mai napig támadják a
Birodalmat.

- Dreamer88 fordítása, saját fordítással kiegészítve

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
 Hozzászólás témája: Re: WH: Érdekes karakterek
HozzászólásElküldve: 2016.03.17. 19:37 
Rang 8

Csatlakozott: 2011.04.13. 19:48
Hozzászólások: 7469
Tartózkodási hely: Érd

TWO OMC Házigazda ©
TWO Szolgálati Érdemrend ©
TWO ADMIN Elismerés ©
Konrad von Carstein
Kép
Kevés olyan dolog van, ami veszélyesebb egy erőszakos őrültnél, de egy halhatatlan erőszakos őrült, aki a Vámpírok erejével és sebességével bír az egyik közülük.
Azzal, hogy szó szerinti vérszomjjal sújtották, nem igazán tettek jót a nemes amúgy is labilisan ép elméjének. Az első von Carsteinok ezt potenciális előnynek gondolták és Konrád az utolsók között lett befogadva a családba.

Talán Konrád gátlástalansága és a valósággal való enyhe kapcsolata szórakoztatta Vladot. Visszagondolva azonban valószínűleg jobb lett volna, ha Vlad az első adandó alkalommal levágja Konrád fejét, mert az őrült züllöttsége több kárt okozott, mint hasznot. Ugyanis miután megkapta a Véres Csókot Konrád meg sem próbálta elrejteni természetfeletti képességeit és nyíltan lakmározott a barátaiból és a szolgáiból (és a patkányokból, macskákból, tehenekből, utazó házalókból és bár mimásból, aminek volt pulzusa és túl közel merészkedett hozzá). Ezek után kijelölte magát Vlad őrült behajtójának, kivégezve bárkit, aki nem tetszett a grófnak. Ez persze természetesen kiterjedt azokra is, akik nem tetszettek Konrádnak. Idővel jelentősen megnőtt az áldozatok száma, többek között ellenséges tábornokok, mindenféle pap, a kancsal emberek és több Nekromanta is, akik kinevették Konrád szegényes mágikus képességeit.
Amikor viszont átvette a hatalmat Vlad halála után teljesen másképp állt hozzá a Nekromantákhoz és arra ösztönözte őket, hogy csatlakozzanak hozzá. Busásan megjutalmazta őket, mert habár őrült volt, nem volt ostoba. Tisztában volt vele, hogy szüksége van a Nekromantákra,hogy azok felélesszék a seregeit és amíg jól szolgálták, addig meg is védte őket.

A harcban viszont minden önuralmát elvesztette. Imádta a vérontást és meglehetősen tehetséges kardforgató is volt. Folyamatosan hajtva a véget nem érő dühétől Konrád inkább vérszomja forgószélként vezette a seregeit mintsem tábornokként, a tudatalattijával hajtva őket előre. Viszont ebben az állapotában hajlamos volt a túlzott táplálkozásra és nem volt ritka az, hogy a harc közepén megálljon, hogy lenyalja a kardját és páncélját vagy, hogy igyon egy elesett katona véréből. Az egyik ilyen vér ittas rohama alatt történt, hogy megölte őt a Törpe Főúr Grufbad és Helmat Választó Gróf.

-Dreamer88 fordítása

_________________
63.OMC: Szicília


Vissza a tetejére
 Profile  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
New Topic Post Reply  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

           Designed By QuakeZone, 2011

Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség