Médiaajánlat

Profil
A Total War Online - Magyarország portál [továbbiakban: TWO] a Total War™ játéksorozat professzionális magyar felülete, amely a hazai játékosok támogatására létrejött, non-profit oldal. Az oldal 2005-ben, az egykori: twonline.jatekok.hu domain néven alakult. Oldalunk fő profilja a Total War™ játéksorozat és minden azzal kapcsolatos hír,- információ,- szakanyag szolgáltatása a játékosok részére. A TWO alapítását követő évek során folyamatosan bővítette mellékprofilját, amely további PC játékokkal egészült ki. Lapunk teret ad a tudománynak is, ennek keretében történelmi és hadtörténelmi munkákat publikálunk. Az oldalon történő böngészés megkönnyítése érdekében keresőmotort üzemeltetünk, ezenkívül a portálhoz tartozik a TWO fórum, amely egyaránt a látogatóink és játékosaink fő kommunikációs csatornája.

Célcsoport:
- 13 - 99 éves férfi,
- Alap-, közép- illetve felsőoktatásban tanuló, PC játékokkal ismerkedő vagy aktív játékos,
- Értelmiségi és gondolkodó internet felhasználók,
- Hardver és Szoftver gyártó cégek és a termékei iránt érdeklődők,
- Kultúra és történelem iránt érdeklődők.

Miért érdemes itt hirdetni?
Fő profilunkat tekintve az országban egyedülálló témájú portálként működünk (amit a mellékprofiljaink még egyedibbé tesznek), mely kellően kifejlesztett és az itthon egyre bővülő és jelenleg is több százezer főre tehető PC játékosokat szólítja meg elsősorban, valamint a kultúra iránt érdeklődők széles táborát. Az igényes és rendezett felépítés, a rendszeres frissítések és pezsgő fórumélet naponta többször visszacsalják a leginkább a számítástechnikai, szoftver, -piaci termékekre, játékokra, szórakoztató és kulturális programokra nyitott látogatókat. Látogatóink naponta többször (2-4 alkalommal) térnek vissza az oldalra és a fórumra, ahol átlagosan 10-20 percet töltenek el alkalmanként. A látogatottsági adatokról bővebben e-mailben érdeklődhet.

Hirdetési felületek és tarifák
Portálunk folyamatos fejlesztés alatt áll, tehát kisebb javításokat, újításokat végzünk jelenleg is az oldalon, azonban ezek egyike sem befolyásolja az információ áramlást és a reklámozást.  A kiadó reklámhelyeinkről, azok bérlési költségeiről, az elhelyezni kívánt egység méretéről és egyéb információkról bátran érdeklődhet, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy bármilyen ajánlatot/igényt ki tudtunk szolgálni. Az ár, - méret, - elhelyezés megegyezés tárgyát képezik.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A Total War Online - Magyarország fenntartja a jogot azon hirdetések visszautasítására, melyet közerkölcsbe ütközőnek, jogszabálysértőnek, reklámetikai kódexet sértőnek vél, vagy nem egyeztethető össze a honlap profiljával, filozófiájával.

Bannercsere
Portálunk egy banner és link csere lehetőséget ajánl fel, melyben a két együttműködő fél megegyezik arról, hogy díjtalanul, és mindenféle elkötelezettség nélkül megjelenítik a partnerlapok linkjeit a saját weblapjukon. Ezáltal mind a két portál, - az Önök és a miénk egyaránt - a honlap nézettségének növekedésére számíthat. Nem kívánunk partnerei lenni azoknak a weboldalaknak amik sérthetik mások érzéseit vagy a közrend megzavarására alkalmasak, illetve a hatályos magyar jogszabályokba ütköznek, vagy 18 éven felülieknek szánt tartalom található rajtuk, ill. popup ablakoktól hemzsegő oldalak. Küldje el jelentkezését e-mailben, Bannerének elérhetőségét (hivatkozását) mellékelje, majd a válaszban kapott bannerek valamelyikét helyezze el oldalán. Amint ellenőriztük a weblapot és a kihelyezett bannert, rövid időn belül viszonozzuk és minden esetben e-mailben tájékoztatjuk.
 
Fórum: legfrissebb
Posted by wick - okt.. 18, 2018 19:48
Posted by misafeco - okt.. 16, 2018 18:45
Posted by misafeco - okt.. 16, 2018 10:35
Posted by DAR - okt.. 15, 2018 18:04
Posted by Johannesz Angelosz - okt.. 14, 2018 19:59
Szavazás
Total War: WARHAMMER vélemény
 
ONLINE
Oldalainkat 146 vendég böngészi